Aviación en las Aulas
Aviación en las Aulas

BAUTISMOS DE VUELO

Per exprés desig de na Sara, la mare d'una al·lota francesa que va realitzar un bateig de vol l'any 2017, i que degut a això li ha brotat la passió per l'aviació, transcrivim el seu e-mail a continuació, el qual agraïm molt. Nosaltres, des d'Aviació a les Aules, ens alegrem molt d'haver contribuït a encaminar una vocació:

 

Hola Biel,

 

Estàvem arxivant fotos i hem trobat ses dels meus fills de l'any passat, els tres francesos que varen fer un bateig de vol amb tu a la primavera. No estic segura de que el meu marit te les hagi enviat. Amb molt de retràs, però aquí les tens. Son molt maques!

 

També te volíem donar noticies de na Youna, la gran, que seguint la seva passió comença dema unes practiques de tres dies à la Base Aeronaval de Lanveoc-Poulmic amb diferents esquadrilles, i serveis, etc. Te pots imaginar que està encantada i que aquesta experiència li donarà més pistes per a continuar la via aeronàutica, militar o no, ja veurem.

 

L'any passat va tenir la sort de conèixer en Jean Lou Chretien (antic pilot de Rafale i primer astronauta francès) que li va donar bons consells i la va animar a seguir aquesta via. Al setembre darrer, va participar a un fòrum a un institut de Morlaix que té una especialitat tècnica aeronàutica i va esser allà que els estudiants oficials de marina li varen confirmar que no era impossible integrar-se a l'escola de Lanveoc.

 

Així que ja veus, pot ser tenim una futura pilot d'helicòpter! i pensar que tot va començar a l'aeròdrom de Binissalem!

 

Moltes gràcies per la bona acollida que ens vares fer i esperem repetir enguany amb els nins, que encara xerren de l'aventura com si fos ahir.

 

Fins aviat

 

Sara

Os presentamos algunas imágenes de la jornada de bautismos de vuelo que se celebró en nuestro aeródromo día 9 de Julio de 2011

Contacto

Aviación en las Aulas
 

Correo electrónico: informacion@aviacionenlasaulas.com

Clase de introducción al vuelo en ultraligero

Ven a descubrir el mundo de los ultraligeros y descubre lo bonito que se ve el paisaje a vista de pájaro.

 

Para ello, puede llamarnos a 619720206 / 649679498 o bien utilizar nuestro formulario de contacto. 

Entitats Col.laboradores:

http://www.ajbinissalem.net
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Aviación en las Aulas