Aviación en las Aulas
Aviación en las Aulas

VISITAS DE COLEGIOS - 2018

IES Son Oliva (Palma) i Col·legi Sant Vicenç de Paül (Manacor)

Els mesos de maig i juny ens varen visitar els alumnes de 5è i 6è de primària de l'IES Son Oliva de Palma i de 2n d'ESO del Col·legi Sant Vicenç de Paül, de Manacor.

 

Degut a que el mal temps va impossibilitar fer els batejos de vol a les dates previstes, varem esperar, doncs, a fer una súper-festa de tancament de curs escolar el dia 23 de juny, on tots el alumnes premiats i els seus mestres i professors (uns 30!) varen realitzar els merescuts batejos de vol.

 

A continuació podeu veure unes fotografies d'aqurest esdeveniment.

IES Alcúdia

Amb motiu de la seva visita a l'Aeròdrom el setembre de 2017, els alumnes de 2n d'ESO de lES Alcúdia, han realitzat un fantástic projecte de construir aeromodels durant el curs 2017-18, com a projecte de l'assignatura de tecnologia. Sense anar més lluny, varen arribar a fer volar els models al camp de futbol d'Alcúdia el passat dia 14 de juny!

 

La seva professora, Rosa Rodríguez, juntament amb col.laboradors de l'aeroclub com en Miquel Bordoy i en Javire, de la tenda ihobbies, han ajudat als al.lots i al.lotes a fer els aeromodels, que podeu veure a les següents fotografies.

 

Des d'aviació a les aules, donam l'enhorabona a la professora Rosa Rodríguez i als seus alumnes per haver duit a terme aquest magnífic projecte i que ho puguin fer molts més anys!

Els alumnes de 5è de primària del CEIP Ses Bassetes, Santa Ponça, ens varen visitar el 23 de març, i que varen guanyar un bateig de vol per haver estat atents a les explicacions dels monitors. Aquest vol es va realitzar el 15 d'abril.

Foto de família amb els alumnes de 2n de Batxillerat, juntament amb els seus pares i professors, del Col.legi Beat Ramon Llull d'Inca a 26 de febrer, guanaydors del bateig de vol. Ens varen visitar el 22 de gener.

Contacto

Aviación en las Aulas
 

Correo electrónico: informacion@aviacionenlasaulas.com

Clase de introducción al vuelo en ultraligero

Ven a descubrir el mundo de los ultraligeros y descubre lo bonito que se ve el paisaje a vista de pájaro.

 

Para ello, puede llamarnos a 619720206 / 649679498 o bien utilizar nuestro formulario de contacto. 

Entitats Col.laboradores:

http://www.ajbinissalem.net
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Aviación en las Aulas